KARS Düzenleme Tarihi : 28 Aralık 2020 23:28 Haber Girişi : 28 Aralık 2020 23:28

Kars’ta DSİ yatırımları

Kars’ta DSİ yatırımları
Kars’ta DSİ yatırımları KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta DSİ yatırımları

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti Kars Milletvekilleri 65. Hükümet UDH Bakanı Ahmet Arslan, Tarım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ta yapılmakta olan veya proje aşamasında olan işlerin takibini yapmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’yı ziyaret ettiler.

Destek sözü aldıklarını belirten Vekiller, “Sayın bakan yardımcısını ziyaretimizde, Kars atıksu arıtma tesisi, Koç köyü baraj sulaması, Kars barajı sulama ana iletim hatları, OSB içi dere ıslahı, Kağızman barajı ve sulaması, hayvan su içme göletleri ve taşkın koruma kanallarına destek olunması ve hızlandırılması talebinde bulunduk. Kars’ın sulanabilir arazilerini suya kavuşturmak, besi hayvancılığı yapabilmemiz için gerekli olan yem bitkilerini artırmak noktasındaki destekleri için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendiye, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ’ye ve Bakan Yardımcısı Sayın Akif ÖZKALDI’ya teşekkür ederiz.” dediler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.