Kars’ta istihdam hedefleri masaya yatırıldı

Kars’ta istihdam hedefleri masaya yatırıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 2020 yılı İstihdam hedefleriyle ilgili İl Müdürlüğünde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantı Kars’ta bulunan işverenlerin ihtiyacı duyduğu işgücü ve mesleki eğitim ihtiyacını belirlemesine katkı sunmak üzere İŞKUR İl Müdürlüğü’nde İŞKUR İL Müdürü Yusuf Bulut başkanlığında yapıldı.

Toplantıya; Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Serhat Kalkınma Ajansı, Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Kosgep Müdürlüğü, Otelciler ve Lokantacılar Derneği ve Sarıkamış Kayak Otelleri Derneği Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Akademisyenler ve İl Müdürleri katıldı.

İstişare toplantısında Kars’ın işgücü Piyasası Analiz sonuçları, istihdam Teşvikleri ve İşkur 'un  hizmetleri hakkında genel bir bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya katılan KARSOD Başkanı Halit Özer, “Değerli İl Müdürlerimiz Oda başkanlarımız ile birlikte İşkur Müdürü Yusuf Bulut başkanlığında ve ev sahipliğinde iş gücü piyasası analizi kapsamında bir araya gelerek çeşitli değerlendirmeler yaptık.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

  • 4 / 1 Kars’ta istihdam hedefleri masaya yatırıldı 0

  • 4 / 2 Kars’ta istihdam hedefleri masaya yatırıldı 1

  • 4 / 3 Kars’ta istihdam hedefleri masaya yatırıldı 2

  • 4 / 4 Kars’ta istihdam hedefleri masaya yatırıldı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.