ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 25 Eylül 2020 23:09 Haber Girişi : 25 Eylül 2020 23:09

Kars’ta kasten adama öldürme olayıyla ilgili 3 kişi daha tutuklandı

Kars’ta kasten adama öldürme olayıyla ilgili 3 kişi daha tutuklandı
Kars’ta kasten adama öldürme olayıyla ilgili 3 kişi daha tutuklandı KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ta kasten adama öldürme olayıyla ilgili 3 kişi daha tutuklandı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ın Sarıkamış ilçesi Çamyazı Köyünde 19 Mayıs 2020 tarihinde arazi anlaşmazlığı sebebi ile Korkmaz ve Göçmen aileleri arasında meydana gelen, 6 kişinin ölümü ve 8 kişinin de yaralandığı silahlı kavga olayı ile ilgili yeni tutuklamalar oldu.
Kars Valiliği kontrolünde Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından olay ile ilgili olarak oluşturulan özel ekibin yaptığı titiz planlama, çalışma ve takip sonucunda olaya karıştığı tespit edilen 14 şüpheliden 10 şüpheli tutuklandı. Devam eden çalışmalarda tutuksuz yargılanan 3 şahıs daha olaya karıştıklarına yönelik delillerin değerlendirilmesi sonucu 24 Eylül 2020 günü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Açıklamada, ”Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.