GÜNCEL Haber Girişi : 23 Kasım 2018 20:19

Kars’ta Kış Tedbirleri Toplantısı

Kars’ta Kış Tedbirleri Toplantısı
KARS VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ BAŞKANLIĞINDA KIŞ TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Kars’ta Kış Tedbirleri Toplantısı

KAFKAS HABER AJANSI

KARS VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ BAŞKANLIĞINDA KIŞ TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Valilik Kar Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda açıklama yapan Vali Türker Öksüz: “Bugün İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğümüzün emirleri doğrultusunda kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri konusunda gerekli koordinasyonu sağlamak ve alınması gereken kararları almak için toplanmış bulunmaktayız. İlimizde kış mevsimi diğer bölgelere göre daha uzun, daha ağır geçiyor. Dolayısıyla iş yükü ve görev yoğunluğu diğer illere göre daha fazla. Geçmiş yıllarda alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi, varsa bunlara ilave yapılması gereken tedbirler, bu ilave tedbirlerin de alınması için ilgili kurum ve kuruluşlarımızdan görev bölümlerine göre, sorumluluk sahalarına göre alınması gereken tedbirleri ilgili kurumların da almasını sağlamak, koordinasyonu gerektiren bir husus varsa onu ortaya koymak, planlamak ve önümüzdeki kış mevsiminin ilimizde alacağımız bu etkin tedbirlerle sıkıntı yaratmadan, sorun oluşturmadan geçmesini sağlamak için gerekli planlamaları yapacağız” dedi.

Vali Öksüz, önümüzdeki kış alınacak bu tedbirlerle Karslıların bir sıkıntı oluşturmadan, günlük hayatının akışını fazla etkilemeden, bir sıkıntı oluşmasına meydan vermeden rahat bir şekilde geçeceğinin ümit edildiğini belirtti.

Vali Öksüz, “Tüm kurum ve kuruluşlarımız da bu anlamda üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirecektir. Vatandaşımızın da tabi önümüzdeki kış mevsimiyle birlikte, hava şartlarının daha ağırlaşmasıyla birlikte kendi almaları gereken tedbirleri de almaları önem arz etmektedir. Bizim alacağımız tedbirler ve vatandaşımızın kendi alacağı tedbirlerle birlikte umuyorum ki kış mevsimi rahat bir şekilde geçirilecektir.” diye konuştu.

Kış Tedbirleri Toplantısına; Vali Türker Öksüz, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, Vali Yardımcısı Serdar Demirhan, Vali Yardımcısı Serhat Karabektaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Yiğit ve diğer ilgili kurumların yöneticileri katıldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.