SAĞLIK Düzenleme Tarihi : 28 Ağustos 2020 00:20 Haber Girişi : 28 Ağustos 2020 00:21

Kars’ta Sağlık Ordusu Büyüyor

Kars’ta Sağlık Ordusu Büyüyor
Kars’ta Sağlık Ordusu Büyüyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Kars’ta Sağlık Ordusu Büyüyor

Kars’ta Sağlık Ordusu Büyüyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekili, 65. Dönem UHD Bakanı Ahmet Arslan ve Kars Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus KILIÇ, yaptıkları basın açıklamasında Sağlık Bakanıyla yapmış oldukları görüşmeler neticesinde Kars’ın hekim ihtiyacını karşılamak için, 24 uzman ve 102 pratisyen hekim kadrosu olmak üzere 126 kadro tahsisinin yapıldığını bildirdiler.

94. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası kapsamında yapılacak olan doktor atamalarının 2 Eylül 2020 Çarşamba günü gerçekleşeceğini ve Eylül 2020’de göreve başlayacaklarını belirten Aslan ve Kılıç, “şehrimizin sağlık alanında hizmet imkânlarını ve kalitesini yükseltirken, sağlık ordumuzu daha da büyüterek güçlendiriyoruz. Hemşehrilerimiz sağlık alanında her geçen gün daha iyi hizmet almaya devam ediyor. Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Yapılacak olan yeni doktor atamalarının hayırlı olmasını diliyoruz.” dediler.

Yapılan açıklamada doktor atamalarındaki dağılım şu şekildedir:

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.