KARS Düzenleme Tarihi : 31 Aralık 2020 21:58 Haber Girişi : 31 Aralık 2020 21:59

Kars’ta yılbaşı denetimleri

Kars’ta yılbaşı denetimleri
Kars’ta yılbaşı denetimleri KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta yılbaşı denetimleri

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valiliği kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yılbaşı ve koronavirüs denetimleri en üst seviyeye çıkarıldı.

Jandarma ekipleri gece ve gündüz denetimlerinde sosyal mesafe, maske ve hijyen başta olmak üzere alınan tüm pandemi tedbirlerine eksiksiz uyulması için denetimlere ara vermeden devam ediyor.

Yılbaşı nedeniyle kaçak ve sahte alkol ticaretinin önlenmesi, bu yolla elde edilen haksız kazanç ve vergi kaybının engellenmesi amacıyla iş yerlerini denetleyen jandarma ekipleri, alkol şişelerindeki bandrollerin yasaya uygunluğu ve iş yerlerinde pandemi kurallarına uyulup uyulmadığı aralıksız denetiyor.

Açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.