Kars’ta “Yunus” dönemi

Kars’ta “Yunus” dönemi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Motosikletli Polis Timleri Göreve Başladı

Kars Valisi Türker Öksüz, Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde suç ve suçlularla daha hızlı ve etkin mücadele edilmesi amacıyla oluşturulan Motosikletli Polis Timleri için düzenlenen tanıtım programına katıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü önünde düzenlenen programda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Türker Öksüz; Devletin temel amacının vatandaşlarının huzur ve güvenliğini sağlamak olduğunu belirterek Yunus Timleri olarak bilinen Motosikletli Polis Timlerinin suç ve suçlularla mücadele konusunda büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Kars’ta Motosikletli Polis Timlerinden 4 timin görev yapacağını belirten Vali Öksüz, timde görev alan personele görevlerinde başarılar dileyerek, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Program, İl Müftüsü Yusuf Eviş tarafından okunan dualar eşliğinde kurdele kesilmesi ve Motosikletli Polis Timlerinin gösterileri ile sona erdi.

Programa, Vali Türker Öksüz, Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan ve İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ile emniyet personelleri katıldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.