GÜNCEL Haber Girişi : 07 Mart 2019 17:43

Kars Valisi Merkez Mahallesi’nden sorun dinledi

Kars Valisi Merkez Mahallesi’nden sorun dinledi
Kars Valisi Türker Öksüz, Merkez Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Kars Valisi Merkez Mahallesi’nden sorun dinledi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi Türker Öksüz, Merkez Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Merkez Mahallesi sakinlerine hitap eden Vali Türker Öksüz, “ Sevgili Merkez Mahallesi sakinleri; amacımız sizlerin sorunlarınızı en aza indirmek, ihtiyaçlarınızı gidermek, ihtiyaçlarınızın, sorunlarınızın giderilmesine vesile olmaktır. Bunun yanında günlük hayatınızı kolaylaştırmak, sıkıntılarınızı gidermek, huzurlu, mutlu bir şekilde yaşamanızı temin etmektir. Bizim amacımız, varlık nedenimiz sizlere hizmet etmektir. Sizlere hizmet ettiğimiz sürece kendimizi mutlu sayıyoruz. Sizler rahat, huzurlu, mutlu bir şekilde hayatınızı sürdürüyorsanız biz de mutluyuz, huzurluyuz. Bir vatandaşımızın en küçük bir sıkıntısı varsa biz de üzülüyoruz. Sizlerden beklentimiz; birlik beraberliğinizi bozmayın. Aranıza sıkıntı, nifak sokmak isteyenlere fırsat vermeden bizlere yardımcı olmanız. Sizler, bizlere destek olursanız, yardım ederseniz bizim de sizlere hizmet vermemiz kolay olur. Sizlerin huzur ve güvenliğiniz en başta gelir. Mahallenizdeki güvenlik, eğitim, sağlık, kültür, altyapı, yaşlılara, engellilere verilen hizmetler bizim sorumluluğumuzdur. Bunlar için sizlere hizmet ediyoruz. Taleplerinizi dinleyerek bu taleplerinizi yerine getirmeye çalışacağız. Güvenlik güçlerimiz ve diğer tüm kurumlarımız her zaman sizler için çalışıyor. Ama vatandaşımızdan destek alırsak işimiz çok daha da kolaylaşır. İnşallah sorunlarınızı çözerek, sıkıntılarınızı gidererek, daha iyi bir Merkez Mahallesi oluşturmak için çalışacağız. Geldiğiniz için, toplantımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederiz.” dedi.

Vali Türker Öksüz’ün konuşmasının ardından vatandaşlara söz verilerek çeşitli konulardaki istek ve sorunları dinlendi, sorunların çözümü için ilgili kurumlara talimatlar verildi.

Muhtar Besra Uluçay da mahallenin sorunları, projeleri ve çalışmalar ile beklentileri noktasında Vali Öksüz’e dosya sundu.

Merkez Mahallesi Halk Buluşması Toplantısına; Vali Yardımcısı Serdar Demirhan, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.