KADIN Haber Girişi : 23 Nisan 2018 14:02

Kars Valisi Rahmi Doğan’ın 23 Nisan Mesajı

Kars Valisi Rahmi Doğan’ın 23 Nisan Mesajı
KARS VALİSİ RAHMİ DOĞAN'IN "23 NİSAN ULASAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" MESAJI

Kars Valisi Rahmi Doğan’ın 23 Nisan Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI

KARS VALİSİ RAHMİ DOĞAN'IN "23 NİSAN ULASAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" MESAJI

Bağımsız yaşama kararlılığımızın anıtı ve milli egemenliğim izin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 98. Yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.

23 Nisan 1920 tarihi sadece Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin temellerinin atıldığı gündür. Bugün Millet Meclisinin açılmasıyla, ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu kabul edilmiş, milli iradenin üstünlüğü esas kılınmıştır.

Sevgili Çocuklar,

Bugün dünyanın birçok ülkesinden gelen çocuklar ile kutladığınız 23 Nisan Çocuk Bayramı, siz çocuklara armağan edilmiş tek evrensel bayram olma özelliğini taşımaktadır. Bu durum ülkemizin geleceği siz çocuklarımıza milletimizin ve Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve Cumhuriyetimizin sarsılmaz güveninin ifadesidir.

Sizler, milletimizin ve devletimizin Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılı olan 2023 yılında ve sonrasında dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesinden biri olan büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirebilmesi için en iyi şekilde kendinizi yetiştirmelisiniz. Bu uğurda bizlere düşen görevde, siz çocuklarımızı ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetişmenizi sağlamaktır. Sizlerin nitelikli, tarihini, kültürünü bilen, analitik düşünen, yeniliklere açık, insana değer veren, milli değerleri önemseyen kişiler olarak yetiştiğinizi görmek, en büyük mutluluğumuz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz milletimize hizmette bulunan ve ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi mensuplarını, bedenlerini Vatan toprağına katık eden Aziz Şehitlerimizi, aramızdan ayrılan Şanlı Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış, refah ve huzur getirmesini diliyorum

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Kars Valiliği haberleri, Rahmi Doğan haberleri, 23 Nisan Mesajı haberleri, Kars haberleri,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.