GÜNCEL Haber Girişi : 21 Mart 2019 20:35

Kars Valisi Türker Öksüz: Varlık nedenimiz sizlere hizmet etmektir

Kars Valisi Türker Öksüz: Varlık nedenimiz sizlere hizmet etmektir
Kars Valisi Türker Öksüz, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kağızman’a gitti.

Kars Valisi Türker Öksüz: Varlık nedenimiz sizlere hizmet etmektir

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi Türker Öksüz, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kağızman’a gitti.

Kağızman’da Kaymakamı Ercan Öter tarafından karşılanan Vali Öksüz, ilk önce Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Ercan Öter’den brifing aldı.

Esnafları ziyaret ederek bir kıraathane de vatandaşlarla bir araya gelen Vali Öksüz, Kağızman’ın, Kars’ın en güzide ve huzurlu bir ilçe olduğunu belirterek, devletin tüm kurumlarıyla vatandaşlara hizmet için var olduğunu ve vatandaşların her türlü sorununu çözmek için çalıştığını belirtti. Vatandaşların da birlik-beraberliğini bozmayarak devletimize yardımcı olmasını, tespit ettikleri olumsuzlukları ilgili kurumlara bildirmesini belirten Vali Öksüz, “Devletimizin görevi, sizlerin sorunlarınızı en aza indirmek, ihtiyaçlarınızı gidermek, ihtiyaçlarınızın, sorunlarınızın giderilmesine vesile olmaktır. Bunun yanında günlük hayatınızı kolaylaştırmak, sıkıntılarınızı gidermek, huzurlu, mutlu bir şekilde yaşamanızı temin etmektir. Bizim amacımız, varlık nedenimiz sizlere hizmet etmektir. Sizlere hizmet ettiğimiz sürece kendimizi mutlu sayıyoruz. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Sizler rahat, huzurlu, mutlu bir şekilde hayatınızı sürdürüyorsanız biz de mutluyuz, huzurluyuz demektir. Devlet ve millet birbirinden ayrılmayan, birbirini tamamlayan kavramlardır. Sizler, bizlere destek olursanız, yardım ederseniz bizim de sizlere hizmet vermemiz kolay olur. Sizlerin huzur ve güvenliğiniz en başta gelir. Mahallenizdeki eğitim, sağlık, kültür, altyapı, yaşlılara, engellilere verilen hizmetler bizim sorumluluğumuzdur. Bunlar için sizlere hizmet ediyoruz. Taleplerinizi dinleyerek bu taleplerinizi yerine getirmeye çalışacağız. Gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği bizim için çok önemli. Lütfen çocuklarınıza dikkat edin. Uyuşturucu ve buna benzer kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, korumak zorundayız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.