KARS Haber Girişi : 23 Temmuz 2020 23:39

Kars Valisinin Basın Bayramı Mesajı

Kars Valisinin Basın Bayramı Mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Valisinin Basın Bayramı Mesajı

Kars Valisinin Basın Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi Türker Öksüz’ün Basın Bayramı Mesajı:

Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basın, toplumun gerçekleri öğrenmesinde önemli rol oynayan, bireyin haber alma hakkını sağlayan, toplumdan gelen istekleri yansıtarak, kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili araçlarından biridir.

Toplumun doğru ve gerçek bilgiye erişimi ilkeli ve objektif medya çalışanları sayesinde mümkün olabilmektedir. Büyük bir özveriyle, çeşitli zorluklar içerisinde gazetecilik görevini ifa ederken, ilimizde ve bölgemizde yaşanan olayları ve gelişmeleri kamuoyuna duyuran, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, görevlerini bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine yürekten inanıyorum. Her türlü zorluğa rağmen sorumluluk bilinciyle, basın ahlak ilkeleri doğrultusunda çalışan basın mensuplarımızın her zaman yanındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta ilimizde görev yapan basın mensupları olmak üzere tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.