Kars Ziraat Odalarından ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Yardım Kampanyasına Destek

Kars Ziraat Odalarından ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Yardım Kampanyasına Destek

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Kars İl Koordinasyon Başkanlığı tarafından video konferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirildi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş öncülüğünde düzenlenen video konferansta Kars İl Koordinasyon Başkanı İsmet Hagi ,diğer ilçe Ziraat Odaları Başkanlarıyla Corona virüs salgınıyla mücadele kapsamında yapılabilecekleri görüştü.

Toplantıda, salgınla mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu #bizbizeyeteriztürkiyem yardım kampanyasına Genel Başkan Şemsi Bayraktar’ın göstermiş olduğu duyarlılığa bağlı olarak Kars Ziraat Odaları da elini taşın altına koydu.

Kars Ziraat Odası Koordinasyon Başkanı İsmet Hagi, “Kars İl Koordinasyon Başkanlığı olarak başta TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Kars Ziraat Odası Başkanı Adem ERTAŞ olmak üzere Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet HAGİ , Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim GÖK, Selim Ziraat Odası Başkanı Ahmet YILDIRIM, Kağızman Ziraat Odası Başkanı Sülhettin GÜNDAY, Akyaka Ziraat Odası Başkanı İhsan TAZEGÜL, Arpaçay Ziraat Odası Başkanı Taner ERKAYA, Susuz Ziraat Odası Başkanı Ejder ÇAKAS ile beraber bu yardım kampanyasını bütün Ziraat Odalarımız ile destekliyoruz.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

  • 4 / 1 Kars Ziraat Odalarından ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Yardım Kampanyasına Destek 0

  • 4 / 2 Kars Ziraat Odalarından ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Yardım Kampanyasına Destek 1

  • 4 / 3 Kars Ziraat Odalarından ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Yardım Kampanyasına Destek 2

  • 4 / 4 Kars Ziraat Odalarından ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Yardım Kampanyasına Destek 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.