SPOR Haber Girişi : 08 Mart 2020 20:55

Karslı Judocular Doğu Anadolu ve Güneydoğunun En İyisi

Karslı Judocular Doğu Anadolu ve Güneydoğunun En İyisi
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Karslı Judocular Doğu Anadolu ve Güneydoğunun En İyisi
Karslı Judocular Doğu Anadolu ve Güneydoğunun En İyisi

Karslı Judocular Doğu Anadolu ve Güneydoğunun En İyisi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Spor Genel Müdürlüğü’nün sporun tabana yaygınlaştırılması ve Olimpiyat hazırlık merkezlerine daha fazla sporcu kazandırmak amacı ile düzenlediği Anadolu Yıldızlar Ligi’nin Judo Yarı Final müsabakaları 07-08 Mart tarihlerinde Adıyaman’da yapıldı.

Müsabakalar sonunda Kars’ı temsil eden Judo Judocular 2 altın, 6 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak takım halinde ŞAMPİYON oldular.

Kars Judo il temsilcisi ve Milli takım Judo Antrenörü Yasin Yeşiltepe, “İlk grubu olan Doğu Anadolu grubunda kız-erkek takım halinde şampiyonluğumuzun ardından Doğu Anadolu ve Güneydoğu’nun da en iyi Judo takımı olduğumuzu bir kez daha ispatlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Judocularımız 04-05 Nisan tarihlerinde Karaman’da yapılacak olan Türkiye Finallerinde Şanlı  Serhat şehrimizi temsil edeceklerdir. Sporcularımızı tebrik ediyor, Türkiye finallerinde başarılar diliyorum. Ayrıca Karslı Judocularımızdan desteklerini esirgemeyen Gençlik Spor İl müdürümüz Gürsel Polat, Spor şube müdürümüz İbrahim Demirci ve Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuza, teşekkür ediyorum.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.