GÜNCEL Haber Girişi : 08 Mart 2019 20:17

KATSO’da GGK Seçimleri

KATSO’da GGK Seçimleri
KARS GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU (GGK) BAŞKAN ve BAŞKAN YARDIMCILARI SEÇİLDİ

KATSO’da GGK Seçimleri

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KARS GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU (GGK) BAŞKAN ve BAŞKAN YARDIMCILARI SEÇİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu (GGK) başkan ve başkan yardımcılarını belirledi.

Genç Girişimciler Kurulu (GGK) geçtiğimiz günlerde tamamladıkları İcra Komitesi üye belirleme seçimlerinin ardından Başkan ve Başkan Yardımcılarının belirlendiği seçim gündemli ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşen ilk toplantıda Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Komitesi üyeleri, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Ferhat Hayri ŞUR’u, Başkan Yardımcılığına ise Onur Alp Yardımcı, Yasin Öztürk ve Refik YILDIZ’ı seçti.

Yapılan toplantılara katılarak TOBB İl KGK ve GGK üyelerine oda faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul ALİBEYOĞLU, seçimlerin ve yapılan ilk toplantıların şehrimize hayırlı olmasını dileyerek kurul üyelerine yapılacak çalışmalarda başarılar diledi.

İcra Komitesi üyelerinin tercihi ile TOBB Kars İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na seçilen Ferhat Hayri ŞUR yaptığı konuşmada “seçimlerin memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. TOBB Kars Genç Girişimciler Kurulu olarak yeni dönemde Oda ve Borsalarımızın desteği ile başarılı projeler çıkaracağımıza inancım tamdır. Kurul arkadaşlarımıza, İlimizdeki girişimcilerimize girişimci potansiyelinin geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politikalar belirlemek ve girişimcilik kültürünün gençlerimiz arasında gelişmesine öncülük etmek bizlerin başlıca görevidir. Hepimize yeni dönemimizin tekrar hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum.” Sözlerine yer verdi.

FERHAT HAYRİ ŞUR KİMDİR?

Ferhat Hayri ŞUR 1987 yılında Kars Merkezde dünyaya geldi. İlk Orta ve Lise eğitimini Kars’ta tamamladıktan sonra, 2010 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Teknikerliği, 2018 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Ayrıca Anadolu Üniversitesi İşletme 3. Sınıf öğrencisidir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.