GÜNCEL Haber Girişi : 11 Ocak 2021 22:42

Kısıtlamalar kademeli azalacak

Kısıtlamalar kademeli azalacak
Kısıtlamalar kademeli azalacak KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kısıtlamalar kademeli azalacak

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan çok önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. İşte satır başları...

- Yeni yılda önceliklerimiz fiyat istikrarı ve bir süredir üzerinde çalıştığımız reformlar olacaktır.

-Terör örgütlerinin ülkemiz içinde ve sınırlarımızda yaptıkları eylemleri destekleyenler, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını engellemek için çırpınıyorlar.

- Siyasi ve sosyal kaos denemeleriyle 83 milyonun huzurunu kaçırmaya çalışanlar karşılarında hukuku bulmaya devam edecekler.

-Türkiye’yi dize getiremeyenler şimdi yeniden siyaset ve toplum mühendisliğine sarıldılar. Bir kez daha diyorum ki başaramayacaksınız.

-Mevsim normallerinin altına düşen yağışlar ülkemizi ciddi bir kuraklık tehdidi ile yüz yüze bırakmıştır. Barajların bir kısmının neredeyse boşaldığı diğerlerinde ise çok düştüğü bir dönemden geçiyoruz.Yüzyılda görülecek böyle bir dönemde hep birlikte tedbir almamız gerekiyor. Tasarrufla hareket etmek zorundayız.

- İçme suyunda da önemli bir tasarruf potansiyelinin olduğunu görüyoruz. Doğru yöntemlerle sulamada yüzde 50 tasarruf edebileceğimize inanıyoruz.

- Vaka sayılarının belirli bir rakamın altına düşmesiyle elbette kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız.

- İlk etapta 3 milyon doz aşı ülkemize geldi. Alman menşeli aşı için görüşmeleri yaptık ama görüşmeler devam ediyor. Gereken test süreçleri tamamlanır tamamlanmaz belirlenen öncelik sırasında aşılama çalışmalarına başlayacağız. Bu hafta sonuna kadar başlayacağız değil mi Sayın Bakan? Perşembe veya Cuma inşallah bu kampanyamız başlamış olacak.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.