Koçköy’de Ağyol’a AK YOL Müjdesi

Koçköy’de Ağyol’a AK YOL Müjdesi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KAFKAS HABER AJANSI’NIN HABERİ SES GETİRDİ

Koçköy’de tekerlekli sandalyeye mahkûm vatandaşın 25 metrelik yol talebine kayıtsız kalınmadı.

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın Arpaçay İlçesi’ne bağlı Koçköy’de ikamet eden Cengiz Ağyol (64), şeker hastalığı nedeniyle her iki bacağını da kaybetti. Maddi sıkıntılar içinde de bulunan Ağyol’un tek geliri emekli maaşı. Ağyol’un tek isteği ise eviyle köy meydanı arasındaki 25 metrelik bozuk yolun parke ile döşenmesi. Ağyol, “Bana tekerlekli sandalye aldılar. Ama kullanamıyorum. Hatta bu sandalye bile bu yolda kırıldı. 25 metrelik yolumun parke olmasını talep istiyorum. Evimden çıkıp köy meydanına gitmek istiyorum ama gidemiyorum. Devlet yetkililerimizden yardım talep ediyorum” dedi.

Yağmur yağdığında yolun tamamen çamur olduğunu ve asla dışarı çıkamadığını da hatırlatan Ağyol’un düzenli yol isteğine kayıtsız kalınmadı.

Bugün köye giderek duyarlılıklarını gösteren Arpaçay İl Genel Meclis Üyeleri Nedi Ekinci ve Cengiz Çobanoğlu, mağdur Cengiz Ağyol’a 25 metrelik yolun yapılması için söz verdiler.

Ağyol da, “Sözlerine güveniyoruz ve teşekkürlerimizi iletiyoruz. ALLAH razı olsun. Değerli ilçe başkanlarımız sağ olun.” dedi.

Mehmet Ali Kurum da, “Kafkas Haber Ajansı (KHA) Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Bedir Altunok’a teşekkür ederiz. Her yaptığın haber doğru ve bu mağdur abimiz inşallah senin haberinden sonra bir nebzede olsa rahat bir şekilde halk içine çıkar.” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

  • 1 / 1 Koçköy’de Ağyol’a AK YOL Müjdesi 0

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.