TEKNOLOJİ Haber Girişi : 20 Ocak 2021 19:45

Kripto Para Piyasası Her Geçe Gün Değer Kazanmaya Devam Ediyor

Kripto Para Piyasası Her Geçe Gün Değer Kazanmaya Devam Ediyor
Kripto Para Piyasası Her Geçe Gün Değer Kazanmaya Devam Ediyor

Kripto paraların yükselişleri hemen hemen herkesin dikkatini çekiyor. Yükselişleri oldukça hızlı ve aynı zamanda sağlam adımlarla devam ediyor. Bundan dolayı dünya çapında birçok kişinin kripto paralara yönelik ilgisi her geçen gün artıyor. Bu ilgi yıllarca artacaktır ve bu yıllar içerisine ne kadar erken davranır ve bu piyasa içerisinde kendinize yer edinirseniz o kadar iyi. Kripto para için yıllar sonra şimdiki değerini katlayacak bir piyasaya sahip olacak desek yanlış olmaz, bunu eski yıllara bakarak da söyleyebiliriz. Sadece eski yıllara değil bu alana yapılan yatırımlara bakarak da söyleyebiliriz. Bu yüzden eğer geç kalındığı yönünde bir düşünce varsa bu düşüncenin haklılık payı olmayacaktır. En azından günümüzde halen çok güzel kripto paralar piyasaya giriyor ve müthiş kazım, madencilik imkanları sunuyor. Bunları kaçırmamak oldukça önemli, bu yüzden bu piyasada halen birçok kişiye yer var.

Coin Madenciliği Yapmak İçin Pahalı Ekipmanlar Şart Değil

Kripto paraları kazanmanın en meşhur yollarından birisi de madencilik. Eğer madencilik yapmaya karar verdiyseniz ve bunu bilgisayar üzerinden yapacaksanız evet, pahalı ekipmanlara ihtiyacınız var. Bu pahalı ekipman özellikle ekran kartı olmakta ve ekran kartları da epey pahalı. İyi ve hızlı bir coin madenciliği için binlerce liralık ekran kartına sahip olmalısınız. Peki bu şart mı? Tabii ki hayır. Mobil uygulama üzerinden telefonunuzla pahalı bir ekran kartına ihtiyaç duymadan madencilik yapabilirsiniz.

Pi Network Mobil Madencilik Fırsatı Sunuyor

Pahalı bir ekran kartı olmadan, güçlü bir bilgisayara ihtiyaç duymadan madencilik mi yapmak istiyorsunuz? O halde Pi Network tarafından geliştirilen mobil uygulama ile bunu gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Tek yapmanız gereken şu mobil uygulamayı indirmek olacak, geriye kalan ise bir tıklama kadar kolay. Uygulamayı indiriyorsunuz ve madenciliği başlatmak için yıldırım butonuna dokunuyorsunuz. Bunun ardından 24 saat boyunca kazım gerçekleşiyor ve bunu tekrarlamaya devam ediyorsunuz. 3 günün ardından eğer isterseniz çember oluşturup farklı kişileri davet ederek kazım hızınızı artırabilme seçeneğine sahipsiniz.

Pi Network dünyasına katılmak ve uygulama üzerinden mobil madencilik ile kazanç elde etmek için, aşağıda ki linkten uygulamayı edinebilirsiniz.

 

HxZrVN.png          HxZE6t.png

 

Referans kod ile daha fazla kazanmak için davetiye kodu: stonesak