KARS Haber Girişi : 30 Eylül 2019 23:23

Kurtuluşumuzu Kutluyoruz

Kurtuluşumuzu Kutluyoruz
Arslan ve Kılıç; Sarıkamış, Selim ve Kağızman ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümleri nedeniyle kutlama mesajı yayınladılar.

Kurtuluşumuzu Kutluyoruz

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç; Sarıkamış, Selim ve Kağızman ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümleri nedeniyle kutlama mesajı yayınladılar.

Mesaj şöyle:

“Nice emekler ve nice destanlaşan büyük kahramanlıklarla düşman işgalinden kurtarılan Sarıkamış, Selim ve Kağızman ilçelerimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümünü yürekten kutluyoruz.

Doğu cephesinde yaşanan katliamlara son vermek ve düşman işgalini bitirmek üzere halkımız ordumuzla yekvücut olmuş, işgalcileri ilçelerimizden söküp atmışlardır. Ecdadımız, her ilçemizin kurtuluşunda destansı mücadeleler vermiş, kahramanlıklarıyla tarihin altın sayfalarında yerlerini almışlardır. Şehit ve gazilerimizin tarihimizdeki bu iftihar tablosu, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın timsali ve gurur kaynağımızdır.

Vatan ve millet sevgisi, vatan ve millet uğrunda toprağa düşen kahramanlarımızı anlamakla pekişir ve anlam kazanır. Birlik ve beraberliğimiz, ecdadımızın vermiş olduğu o büyük mücadeleyi anmak, anlamak ve anlatmakla kuvvet bulur. Bu duygu ve düşüncelerle, 29 Eylül’de Sarıkamış, 30 Eylül’de Selim ve 1 Ekim’de Kağızman ilçelerimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümünü tekrar gururla kutluyor, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK