KARS Düzenleme Tarihi : 02 Aralık 2020 15:49 Haber Girişi : 02 Aralık 2020 15:49

Metin Toraman’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Metin Toraman’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı
Metin Toraman’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Metin Toraman’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyon (TÖSSFED) As Başkanı Metin Toraman, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Toraman mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Engelli insanlarımızın sorunları, yalnızca kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, yerel yönetimlerin kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Her zaman şunu ifade ediyoruz; engelleri beraber aşabiliriz. Hepimizin engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Korunması gereken engelliler değil, engellilerin haklarıdır. Tüm engelli dostlarımıza selam ve sevgilerimle. Biz 3 Aralık’ta değil, her gün sizlerle beraberiz.”

Toraman ayrıca, Dolunay Derneği Başkan yardımcısı Engelliler Birim Başkanı Faruk’a, yakın zamanda peş peşe hayatını kaybeden babası Yücel ve kardeşi Ömer Ocak’ın vefatından duyduğu üzüntüyü paylaşarak taziye dileklerini iletti. Toraman, “Çok sevdiğimiz kardeşimiz Faruk Ocak’ın ve tüm Ocak ailesinin acısını yürekten paylaşıyorum. Önce kardeşi Ömer’i ardından da babası Yücel Ocak’ı kaybetmesi bizleri de derinden üzmüştür. Yücel ve Ömer Ocak’a ALLAH’tan rahmet, kederli Ocak ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.