MHP Kars İl Kongresi Pazar günü yapılacak

MHP Kars İl Kongresi Pazar günü yapılacak

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, İl Kongresinin 27 Eylül Pazar günü yapılacağını duyurdu.

Başkan Adıgüzel’in kongreyle ilgili açıklaması şöyle:

Kıymetli Karslı hemşerilerimiz...

Türk Dünyasının Bilge Lideri Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Bey'in takdir ve tensipleri, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih YALÇIN Bey'in talimatları ile “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, Kazanan Türkiye olacak ” sloganıyla başlatılan Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Kongre süreci kapsamında 15 Ağustos 2020 tarihinde Kars ilimizin ilçe kongreleri  büyük bir coşkuyla başlamış olup 5 Eylül 2020 günü merkez ilçe kongremizle tüm heyacanı ve canlılığı ile teşkilatlarımıza yakışır bir şekilde tamamlanmıştır.

MHP, Türkiye’nin mevcudiyet ve bütünlüğüne yönelik iç ve dış tehditler karşısındaki sarsılmaz varlık refleksinin siyasi teşkilatlanmasıdır. MHP, içeride Türk toplumuna musallat olan illet ve sorunların siyasi çözüm adresidir. MHP, ecdadına ve davası uğrunda verdiği şehitlere layık olma çabasındaki bir parti olarak sorumlu, tutarlı ve ilkeli siyasetin zirvesidir.

İlimizde ilçe kongrelerimizin tamamlanmasının ardından Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda alınan karar ile “tek aday ve tek liste” ile Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi 27 Eylül 2020 Pazar günü saat 1O:00'da  Kars Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılacaktır.

26 Eylül 2020 Ardahan ve 27 Eylül 2020 Kars İl Kongrelerine, MHP Genel Merkezi tarafından MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Emin Haluk AYHAN Bey ve MHP MDK Üyesi Karslı hemşerimiz Sayın Taner GÖKÇEK Bey görevli olarak katılacaklardır.

Bütün dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeni ile kongremiz maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun olarak sadece il delegelerimizin katılımı ile gerçekleşecektir.

İSTİKLAL İÇİN BİRLİK, İSTİKBAL İÇİN DİRLİK

KAZANAN TÜRKİYE OLACAK

Tolga ADIGÜZEL

Milliyetçi Hareket Partisi

Kars İl Başkanı

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

  • 1 / 1 MHP Kars İl Kongresi Pazar günü yapılacak 0

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karslı23 Eylül 2020 23:52

    Karsta mhp kalmadı neyi seçiyorlar tarih oldular bu şehir de sağolsunlar el birliğiyle yok ettiler