KARS Haber Girişi : 26 Şubat 2020 13:40

Milletvekillerinden Kars 'a 19 doktor müjdesi

Milletvekillerinden Kars 'a 19 doktor müjdesi
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Milletvekillerinden Kars 'a 19 doktor müjdesi
Milletvekillerinden Kars 'a 19 doktor müjdesi

Milletvekillerinden Kars 'a 19 doktor müjdesi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

65. Hükümet UDH Bakanı ve Kars Milletvekili Ahmet ARSLAN ile Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars milletvekili Prof.Dr.Yunus Kılıç girişimleri sonucunda; Sağlık Bakanlığınca Kars  ve ilçelerine 16'si uzman, 19 doktor kadrosu tahsis edildiğini, hekimlerin 6 Mart'ta yapılacak kura sonucu belirleneceğini belirtti.

Milletvekilleri yaptıkları açıklamada “Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 91' inci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlüğü Kurasına ilişkin boş kadrolara göre Kars merkez ve ilçelerine 16'sı uzman, 19  doktor kadrosunun tahsis edildiğini, Kars'taki sağlık hizmetlerine erişim için vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verilmesi konusunda önemli bir adım atıldığını, yapılan atamalarla sağlık alanında il merkezi ve ilçelerimizin önemli bir hekim ihtiyacı giderilmiş oldu. İlimizde görev yapacak olan hekimlerimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyoruz. Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca ve ekibine teşekkür ediyoruz." dediler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.