SPOR Haber Girişi : 03 Kasım 2019 15:58

Muharrem Yıldız Kars36 Spor’dan istifa ediyor

Muharrem Yıldız Kars36 Spor’dan istifa ediyor
Muharrem Yıldız Kars36 Spor’dan istifa ediyor
Muharrem Yıldız Kars36 Spor’dan istifa ediyor Muharrem Yıldız Kars36 Spor’dan istifa ediyor

Muharrem Yıldız Kars36 Spor’dan istifa ediyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yıldız istifasını yarın (pazartesi) Kars Valisi Türker Öksüz’e sunacak.

Kars36Spor başkanı Muharrem Yıldız bu gün yaptığı açıklamada Kars36Spor başkanlığından istifa edeceğini duyurdu.

Kars36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız Kars’ta bu gün oynanan Kars36spor Tonya Doğanspor maçı karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada pazartesi günü Kars36Spor Kulübü Başkanlığı’ndan istifasını Kars Valisi Türker Öksüz’e sunacağını açıkladı.

Kars36Spor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Beş yıldır ben bu Kars’ta kulüp başkanlığı yapmaya çalışıyorum.  Az önce gördüğünüz hem seyirciye hem sporculara bu şehrin ihtiyacı var dedik bunu yaşatmaya çalışıyoruz. Ama tek başına bir adamdan olmuyor.

Bu günkü Türkiye’nin ekonomik şartlarına baktığınız zaman, benim artık bu yıl yapabilecek fazla bir şeyimin olmadığını Sayın Valiye de gittiğimiz toplantıda anlattım. Dedim ki Sayım Valim bizim bütçe olarak harcadığımız yetmiyor. Eğer ki sizlerde katkı sağlamayacaksınız biz kulübü kurmayalım veyahut ben Sayın Valimize kulübün ismini değiştirerek İl Özel İdare bünyesine alın, bizlerde yine sizlerin ferdiniz olarak bizlerden yararlanmak isterseniz, hazır bir kulübümüz var iyi bir takım yapmışız, bununla devam etsin dedik. Sayın Valimiz o zaman bize söylediği şuydu: “Arkadaşlar isim değiştirmeye gerek yok ama biz sizin arkanızda olacağız.” Fakat bir kulübün, başarılı bir kulübün şampiyon olabilmesi için en az iki milyonluk bir bütçeyle takım kuruyorsunuz.

Ama şuana kadar Sayın Valimizden bize gelen on beş bin TL bir para. Bu şehirde kömür sıkıntısı yaşanıyor, bu şehirde kumanya sıkıntısı yaşanıyor, mazot sıkıntısı yaşıyoruz, elektrik sıkıntısı yaşıyoruz ve bu gün baktığınız zaman bu çocukların az önce seyrettiğiniz o azimle kahramanca mücadele eden bu çocukların içerde şuana kadar sekiz maç alacakları var, almadıkları bir sürü paralar var, bunların da aileleri var yine bunların da geçinmekle alakalı çoluk çocukları var. Ona rağmen bu mücadeleyi veriyorlar ama bu şehir bizi yalnız bırakıyor, artık yeter diyoruz. Sayın Valimizden de Allah razı olsun.  Sayın Bakanımız Ahmet Arslan’dan hakikaten Allah razı olsun, bize hem moral verdi hem de onun sağladığı 180 200 bine TL’ye yakın bir katkı ile biz bu gün bu takımı bir ay idare edebildik ama artık arkadaşlar yürüyemiyoruz. 

İnanın ki ben bu hafta maçın hem tesislerle giderlerini karşılamak için, hem biriken borçlarını karşılamak için bazı arkadaşlarımdan borç alıp geldim. Onun için ben buradan bu kulübün başkanı olarak artık yapmayacağımı, bu kulübün başkanı olarak da devretmem gereken tek bir isim var, Sayın Valimize istifamı vererek pazartesi makamına göndereceğim. Çünkü biz mülkü amir olarak bu şehirde bu kulübü teslim edeceğimiz, devletin erkânı mülkü amir olarak da Sayın Vali’dir.

Sayın Valimize teslim ederek bu kulübü devam ettirmelerini isteyeceğiz. Çünkü biz yapamıyoruz, bu insanları boşu boşuna ümitlendirmek, hayal kurdurarak da artık mahcup oluyorum. Ben bir iş adamıyım ben hayatımda bu kulübe bu sporculara karşı bu yıl ki kadar mahcubiyet yaşamadım. Onun için hakikaten ne iş adamı ne şehirdeki insanlarımız, ne işte baktığınız zaman bu şehirden ihale anlarından tutun kimi anlatayım ki, hiç kime sahip çıkmıyor, sahip çıkılmadığından dolayı da işte bu hallerdeyiz normal de bu takım belki de birkaç puan önlerde olacaktı.

Ona rağmen yine bu takımın mücadelesini görüyorsunuz, içeride birçok maç alacağı olmalarına rağmen takımın mücadelesini görüyorsunuz. Ben Sayın Valime şunu diyorum ki bu takıma sahip çıkın, bu takım üçüncü lige kadar çıkar yeter ki arkasında durun. Biz bir neferiniz olarak yanınızda olacağız, ama kulüp başkanı olarak artık bu işi yapamayacağız. Onun için beş yıldır hakkım emeğim geçmiştir hakkımı helal ediyorum.

Bir gönül kırıklığım yoktur, fakat bu takıma sahip çıkarlar ise, emeklerimizin boşuna olmadığını ve bu şehrinde artık üçüncü lige çıkarak bu BAL ligindeki bu sıkıntılardan kurtulacağına inanıyorum, yeter ki sahip çıksınlar, herkese haklarımı helal ediyorum, onların da bize hakkı geçmişse onlar da bize haklarını helal etmelerini istiyorum, gönül kırıklığım yok, ama yapabilecek fazla da bir şeyim yok. Herkesi Allah’a emanet ediyorum.”

VİDEO izleyiniz:

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.