GEZİ MEKAN Haber Girişi : 09 Ocak 2020 23:20

Nar tanesinin kışı

Nar tanesinin kışı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Nar tanesinin kışı

Nar tanesinin kışı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

2020'ye yağmurlar ve kar yağışları arasında girdik. Hasret olduğumuz bu yağışlar bir solukta geçiyor artık. Gökyüzünden gelen suyla yıkanmak, karlara karışmak için size iki davetimiz var.

Birinci davet tam da sömestr tatilinde 25-28 Ocak'ta Munzurlara. Kış zamanı Ovacık, Pülümür vadileri, Pertek'te baraj gölünde kış huzuruna tanık olacağız. Şifalı sularda dinlence,masaj eski yılın yorgunluğunu atmak için birebir olacak.Yeni yıla Munzur suyunun kenarında umutla girip, kötü olan herşeyi suyun akışına bırakacağız.

İkinci davet yılların kış klasiği Kars'a ve yanında yöresindeki kar kentlerine, Erzurum'a, Sivas'a... 5-9 Şubat ve 19-23 Şubat'ta iki yolculuk var. Doğu ekspresi ile gideceğimiz kısım karayolunun giremediği Fırat coğrafyası olacak. Son yıllarda artarak büyüyen ilgiyle kalabalıklaşan, bazen biraz da boğulan bu hatta beyazın sessizliğini yakalamak gayesiyle küçük bir grupla hareket etmek üzere ve kitlenin tersine hamlelerle en iyi akışı yaptık duygusundayız. Bölgenin hakkını verecek acelesiz arkadaşlarımızla senelik klasik ziyaretimizi gerçekleştireceğiz.

Nar Gezi Grup

Cep Reyhan: 535 2337087

Cep Aykut: 533 5541529

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.