KARS Haber Girişi : 13 Mayıs 2021 00:28

NİRVANA Ramazan Bayramınızı Kutlar

NİRVANA Ramazan Bayramınızı Kutlar
NİRVANA Ramazan Bayramınızı Kutlar KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

NİRVANA Ramazan Bayramınızı Kutlar

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Şehitler Mahallesi İnönü Caddesi NO: 93 (Oruçoğlu Petrol Karşısı) Kars adresinde hizmet veren NİRVANA Cafe Restaurant sahibi Emrah Doğu’NIN Ramazan Bayramı mesajı:

Bayramlar, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü gibi pek çok güzelliği içinde barındıran, sevgi ve saygı bağlarımızı daha da güçlendiren en güzel değerlerimizden birisi ve toplumsal birliğimizin temel taşıdır.

Bu sene Ramazan Bayramı'nı ülkemizde de etkisini gösteren korona virüs salgını nedeniyle geleneksel bayram ziyaretlerimizden uzak, evlerimizde geçireceğiz. Ancak gönül birlikteliğimizle milletçe bu bayramın coşkusunu yaşayacağımıza inanıyorum.

Dünyaya örnek mücadelemizle bu salgını yenerek nice bayramları bir arada kutlamayı temenni ediyor, özveriyle görevlerini yapan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygularla Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık getirmesini diliyor; tüm İslam aleminin bayramını içtenlikle kutluyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.