KARS Haber Girişi : 22 Ocak 2021 11:45

Ocağımızı Söndürmeyelim

Ocağımızı Söndürmeyelim
Ocağımızı Söndürmeyelim KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ocağımızı Söndürmeyelim

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Lokantacılar Odası ' #ocağımızısöndürmeyelim ' hashtagiyle 22 Ocak Cuma günü Twitter'da yaptıkları çalışmaya destek istedi.

Kars Lokantacılar Odası yayınladığı çağrı ile pandemiden dolayı kapalı olan işletmelerinin açılmasını talep etti. Talepte sosyal medyadan yapacakları hashtag çalışmasını dile getiren Lokantacılar Odası “ #ocağımızısöndürmeyelim ” hashtagiyle 22 Ocak Cuma günü Twitter’da yaptıkları çalışmaya destek istedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sürecinde işletmeleri kapatılan lokanta ve kafelerin açılmasını isteyen işletmeciler, işletmelerin açılması için çağrıda bulundu. Kars Lokantacılar Odası sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çağrıda kamu kurumları, AVM ve pazarlar açıkken lokantaların neden kapatıldığını sordu.

BENİM İŞLETMEM NEDEN KAPALI

Kars Lokantacılar Odası Başkanı Subutay Kılıç sosyal medya hesabından paylaştığı çağrı ile “HES kodu ile uçağa biniliyor, AVM ye giriliyorsa, çarşı pazar açıksa, toplum ulaşım devam ediyorsa benim işletmem neden kapalı?” dedi.

TWİTTER'DA GÜNDEME GETİRECEKLER

Kılıç artık dayanacak güçleri kalmadığını belirttiği çağrısında  “İşletmelerimizin 30 Ocak 2021’de açılması talebiyle, 22 Ocak Cuma günü Twitter’da #ocağımızısöndürmeyelim hashtag’i ile sesimizi duyuruyoruz.” açıklamasını yaptı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • .... 22 Ocak 2021 18:09

    6 aydır yenimi aklına geldik subutay efendi yıkılan ocak yıkıldı sönen ocak söndü günaydın tabi senin duzun kuruydu avm açık fırının açık yeni aklına geldik değilmi ne başakan ama hımm.