KARS Düzenleme Tarihi : 24 Kasım 2020 12:09 Haber Girişi : 24 Kasım 2020 12:10

Osman Nuri Bakırcı’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Osman Nuri Bakırcı’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
Osman Nuri Bakırcı’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Osman Nuri Bakırcı’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İşadamı Osman Nuri Bakırcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Eğitim alanındaki yatırımlarıyla eğitim camiasının gönlünde taht kuran İşadamı Osman Nuri Bakırcı, mesajda, "İlkokul öğretmenim başta olmak üzere, beni yetiştiren, emek veren bütün öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum.  Sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle bütün eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum" dedi.

Bakırcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajında; "Bu özel günde sevincinizi paylaşıyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Yurdumuzun dört bir yanında görev yapan, bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Geleceğimizin teminatı yavrularımızı bilgi ve tecrübenizle sizler şekillendiriyorsunuz. Gözümüzün aydınlığı sevgili yavrularımızı bilgi ve sevgiyle donatan, yüce bir vazifenin, dünyanın en zahmetli sanatının, onurlu temsilcilerisiniz. İlim ve ilim öğretenlere hürmeti öğütleyen bir medeniyetin temsilcileri olarak, sizlere minnet ve şükran borçluyuz. Sizler, sadece bir gün değil, her zaman kalbimizdesiniz.” dedi.

Bakırcı daha sonra şu ifadelere yer verdi:

“Dünyanın ve ülkemizin pandemiyle mücadele ettiği bu günlerde öğretmenlerimiz; Vefa Sosyal Destek Grupları, filyasyon çalışmaları ve uzaktan eğitim sürecindeki gayretleriyle salgınla mücadelemizin ön saflarında yer alıyorlar. Bu hizmetleri hiçbir zaman unutulmayacak. Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Büyük Türkiye hedefimize; kıymetli öğretmenlerimizin çabası ve emekleriyle yetişen nesiller sayesinde ulaşacağız. Millet Mektepleri'nin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu önemli günde; başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden bütün öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, emekli öğretmenlerimize de sağlık ve afiyetler diliyorum. İlkokul başta olmak üzere, beni yetiştiren, emek veren bütün öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum. Sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle bütün eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum."

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.