KARS Haber Girişi : 09 Mayıs 2021 02:19

Osman Nuri Bakırcı’nın Kadir Gecesi Mesajı

Osman Nuri Bakırcı’nın Kadir Gecesi Mesajı
Osman Nuri Bakırcı’nın Kadir Gecesi Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Osman Nuri Bakırcı’nın Kadir Gecesi Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Hayırsever İşinsanı Osman Nuri Bakırcı, Kadir Gecesi Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı.

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan`ın son günlerini yaşıyoruz.

Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi`nde doruğa çıkan manevi güzelliklerimizin, sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularıyla toplumsal huzur içinde artarak devam etmesini temenni ediyorum.

Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm dualar diliyorum ki ailelerimiz, milletimiz, ülkemizin birliği ve bütünlüğü, daha ileriye gitmesi ve huzuru adına kabul olur.

Bu çok özel olan günlerde yardıma muhtaç herkesin elinden tutmak, öte yandan ülkemizdeki mağdurların haklarına sahip çıkmak Kadir Gecesi`nin bizlere yüklediği sorumluluklardandır.

Bu gece dargınlıklara, kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği geçerli kılmak için de bize önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bu gece kırık kalpleri onaralım, dostluğu, birliği, beraberliği pekiştirelim. Birbirimize, ailemize, sevdiklerimize sımsıkı sarılalım.

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi`nin bütün İslam Aleminin sevgi, huzur, sağlık, kardeşlik ve kentimizde yaşanan sosyal barışın birlikteliğinde hayırlara vesile olmasını temenni eder kandillerini en içten dileklerimle kutlarım.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK