KARS Haber Girişi : 08 Şubat 2021 10:07

Oyuncu Selen Görgüzel doğum gününde cirit atı ‘Poyraz’a bindi

Oyuncu Selen Görgüzel doğum gününde cirit atı ‘Poyraz’a bindi
Oyuncu Selen Görgüzel doğum gününde cirit atı ‘Poyraz’a bindi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Oyuncu Selen Görgüzel doğum gününde cirit atı ‘Poyraz’a bindi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yönetmen Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel, eşinin sürpriz doğum gününü kutlamak için getirdiği Kars’ın Selim İlçesi’ne bağlı Kekeç köyünde şampiyon cirit atı “Poyraz”a binerek Türk bayrağıyla poz verdi.

Hamdi Alkan eşinin 42. yaş gününü 2 gün öncesinden Selim’in Kekeç Köyü’nde kutladı. Hamdi Alkan eşi ve dostlarıyla önce Selim’in Koşapınar köyü taş evleri ziyaret etti. Burada bir gezinti yaptıktan sonra sürpriz hazırlığı Kekeç’de başladı. Oyuncu Selen Görgüzel Kekeç köyüne yaklaştığında Kars Kafkas Atlı Spor Kulübü’nün cirit atlarıyla karşılandı. Kulüp Başkanı Selçuk Başkaya’nın şampiyon cirit atı ‘Poyraz’a binerek kulüp binasına kadar beyaz at üstünde gelen Selen Görgüzel burada dev Türk bayrağıyla kısa bir tur daha attı ardından da “Poyraz’a ödül olarak kendi elleriyle şeker yedirdi.

Selen Görgüzel kulüp binasına girdiğinde ise eşi Hamdi Alkan ve dostlarının doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Sürprize çok sevinen Selen Görgüzel önce eşi Hamdi Alkan’ı öperek boynuna sarıldı ardından da yaş pastadaki mumu üfleyerek teşekkür etti. Çok mutlu olduğunu söyleyen Selen Görgüzel, eşini çok sevdiğini onun da kendisini sevmeye devam etmesini istedi. Bu tür sürprizleri çok sevdiğini kaydeden Selen Görgüzel, inanılmaz bir mutluluk yaşadığını vurgulayarak, “Doğum günümde beyaz ata binmek beni çok mutlu etti. Hayatımın en güzel doğum gününü yaşadım. Bu kadar bembeyaz tertemiz bir ortamda beyaz atın üzerinde yeni yaşa girmek çok umut vaad edici oldu. ” dedi.

Hamdi Alkan da bu güzel ortamda kendilerini ağırlayan herkese teşekkür ederek, “Umarım Selen çok mutlu olmuştur” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.