Pırlanta Küpelerde Dünya Devi EMEL PIRLANTA

Pırlanta Küpelerde Dünya Devi EMEL PIRLANTA

Küpe bilhassa kadınlar aynı zamanda erkeklerin; çoğunlukla kulak memelerine taktıkları süs takı aksesuarıdır. Kulaklarının başka yerine de takılsa da genellikle kulak memelerine takılmaktadır. Bu işlem öncesi kulağının delinmiş olması gerekmektedir. Küpeler geçmişten günümüze uzanır ve tarihi oldukça eskidir. Birçok takı çeşitlerinde olduğu gibi küpelerde de Mısır başlangıçtır. Tarih de kulak delme merasimleri vs. oldukça eskiye dayanmaktadır.

Küpe çeşitleri oldukça fazladır. Plastik küpelerden pırlanta küpelere kadar oldukça çeşitleri vardır. Cam küpe çeşitleri de mevcuttur. Değerli taşlar ile yapılan küpeler en değerli olanlarıdır. Zümrüt elmas ve pırlanta küpeler bunlara birer örnektir. Karat olarak bu değer belirlenir ve katrat oranınca fiyatı tespit edilmektedir.

Pırlanta Küpeler ve Çeşitleri

Pırlanta küpeler diğer pırlanta çeşitlerine gibi kesimlerine göre farklılık göstermektedir. Pırlanta kesim modelleri yanı sıra büyük ölçüsü de kesimlerinin arasında yer alır. Yuvarlak pırlanta ile büyük yuvarlak pırlanta olabileceği unutulmamalıdır. Aynı zamanda prenses kesim, markiz kesim, damla kesim, kalp kesim, oval kesim, zümrüt kesim, minder kesim, radyan kesim ve asscher kesim gibi pırlanta kesimleri mevcuttur. Ayrıca pırlanta renklerinde ve tonlarında da fark olabilmektedir. Sarıya yakın renkde olan pırlantalarda mevcuttur. Pırlantalar özellikle parlaklığı ile dikkat çekerler ve dayanıklılığı ile ömür boyu kullanım imkanı sunmaktadır.

Pırlanta küpe çeşitleri ise; pırlanta küpe, pırlanta fantezi küpe, pırlanta baget küpe, pırlanta halka küpe, pırlanta safir küpe, pırlanta yakut küpe, pırlanta zümrüt küpe, pırlanta renkli küpeler sitemizde yer alan pırlanta küpe çeşitlerindendir.

Emel Pırlanta Hizmetleri

 https://www.emelpirlanta.com/ sitemizde yer alan bilgiler ile hem pırlanta konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz hem de emsalsiz ürünler ile pırlanta siparişlerini verebilirsiniz. Pırlanta küpelerden oluşan ve yaklaşık 500 çeşit kadın ve erkek küpe çeşitlerini sitemizde inceleyebilir ve doğru tercih için canlı desteğe hemen bağlanabilirsiniz. Bu kapsamda canlı destek personelimiz hem sizi dinleyerek ihtiyacınızı anlayacak hem de tecrübesi ile sizlerin doğru tercihi almanızda ışık tutacaktır. Birçok çeşidi kısa sürede elemenizde ve doğru ürüne hemen ulaşmanızda canlı desteğimiz hep olacaktır.