SİYASET Haber Girişi : 02 Mayıs 2021 21:43

Şehit annesi şanlı bayrağımızla teselli buluyor

Şehit annesi şanlı bayrağımızla teselli buluyor
Şehit annesi şanlı bayrağımızla teselli buluyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Şehit annesi şanlı bayrağımızla teselli buluyor

Şehit annesi şanlı bayrağımızla teselli buluyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Fırat'ın doğusunda gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı bölgesinde yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Caner Selimoğlu'nun naaşı memleketi Kars'ın Susuz İlçesine bağlı Yaylacık köyünde 22 Ekim 2019 tarihinde toprağa verilmiş ve evine de dev Türk bayrağı asılmıştı.

Eski adı ‘Perdik’ olan Yaylacık köyünde oğlu Tamer Selimoğlu ile birlikte yaşayan Şehit Caner Selimoğlu’nun annesi Filiz Selimoğlu evinin duvarında asılı olan dev Türk bayrağını öpüp koklayarak teselli buluyor.

Her gün bayrağa sarılan Filiz Selimoğlu, “Seni verdim vatana, seni verdim toprağa. Kurban olayım sana balam. Şehidime kurban olayım. Ben seni vatanıma verdim Caner’im. Hasret kaldım sana balam can. Şehidimin bayrağı, Caner’imin bayrağı. Bayrağımıza sarılıp evladımı kokluyorum” diyerek evladından hatıra kalan bayrağımıza gözü gibi baktığını söyledi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.