KARS Düzenleme Tarihi : 23 Eylül 2020 19:13 Haber Girişi : 23 Eylül 2020 19:13

Serdar Ünsal: Ermenistan ateşle oynuyor

Serdar Ünsal: Ermenistan ateşle oynuyor
Serdar Ünsal: Ermenistan ateşle oynuyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Serdar Ünsal: Ermenistan ateşle oynuyor

Serdar Ünsal: Ermenistan ateşle oynuyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal,”Ermenistan yine ağababası Rusya'nın desteği ve kışkırtması ile ateşle oynuyor.”dedi.

Ünsal, “Her fırsatta ateşkesi bozan Ermenistan son ateşkesi ile bir Azerbaycan askerini şehit etmiştir. Bu da gösteriyor ki Ermeniler yine ateşle oynuyor ve bunun bedeli ağır olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev,Milli seferberlik ilan etmiştir. Azerbaycan halkı topyekün savaşmaya hazırdır. Bu sefer Ermenilere gereken cevap verilecektir.Türkiye  olarak Azerbaycan’ın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz.Gerekirse gönüllü olarak gidip cephede savaşacağız” şeklinde konuştu.

SERDAR ÜNSAL, ERMENİSTAN'IN AZERBAYCAN'A SALDIRISINI KINADI

Ünsal, Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin Azerbaycan'ın Ermenistan sınırında yer alan yoğun nüfuslu Tovuz bölgesine yönelik saldırısında sivillerin hedef alındığını vurgulayarak hain saldırıyı şiddetle kınadı.

Ünsal,”Ermenistan’ın sınırdaki taciz ve saldırıları devam ederken Azerbaycan ordusu, seferberlik çağrısı kararı aldı. 21 Eylül 2020’de yapılan açıklamada yedek kuvvetlerdeki birimler göreve çağrıldığı belirtildi. Iğdır Azerbaycan Evi Derneği olarak kardeş ülke Azerbaycan'ın yanındayız ve savaşada hazırız.Azerbaycan'a başsağlığı dileğinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.