TEKNOLOJİ Düzenleme Tarihi : 04 Şubat 2021 00:00 Haber Girişi : 10 Şubat 2021 17:53

Skala Yapım Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor

Skala Yapım Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor

Skala Yapım Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor

 

Son dönemde başarılı işleriyle sık sık öne çıkan Skala Yapım, Türkiye’den sonra dünyada da adını duyurmayı başarıyor. 150 kişiden oluşan güçlü ekip, 2020 yılında kurulmasından bu yana çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seni Çok Bekledim, Bir Annenin Günahı gibi adından söz ettiren dizi projelerinin yanında Yeni Bir Ev, Gerçeğin Peşinde ve Yatıya Misafirim Var gibi değişik konseptlerde televizyon programlarının da yapımcılığını üstleniyorlar.

Türk kültür ürünlerinin kalitesi uluslararası pazarlara uygun olarak artırmayı hedefleyen yapım şirketinin son dönemde yapımcılığını üstlendiği diziler, özellikle Orta Doğu, Balkanlar ve Güney Amerika'da büyük ilgi görüyor. Alışılagelmiş yapımların dışında içeriklerle büyüme hedefini sürdüren yapım şirketi, yeni yılda izleyiciyle buluşacak iddialı projelere hazırlanıyor.

 

 

Dizi film çekimleri dışında reklam, organizasyon, ve tanıtım etkinlikleri de düzenleyen şirket, geniş bir çalışma alanına sahip. 1500 m2’lik stüdyoya sahip şirketin merkez ofisi ise Levent Mah. Çalıkuşu Sk. No: 15 Beşiktaş / İstanbul adresinde yer alıyor.