SİYASET Haber Girişi : 30 Nisan 2018 11:54

Sosyal Medyada Dini Paylaşımların Güvenirliği

Sosyal Medyada Dini Paylaşımların Güvenirliği
İlk Emir Oku Kitap Kafede ‘Sosyal Medyada Dini Paylaşımların Güvenirliği’ Konuşuldu.

Sosyal Medyada Dini Paylaşımların Güvenirliği

KAFKAS HABER AJANSI

İlk Emir Oku Kitap Kafede ‘Sosyal Medyada Dini Paylaşımların Güvenirliği’ Konuşuldu.

Gençlik spor bakanlığı tarafından desteklenecek projeler arasında yer almaya hak kazanan ve sekiz aydır turan çelebi caddesi 12 numarada hizmet veren ilk emir oku kitap kafe de Nisan ayının son haftasında Kafkas Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Alpaslan KARTAL hocayı konuk etti.

25 Nisan 2018 tarihinde saat 18.30-20.00 saatleri arasında İlk emir oku kitap kafede yapılan söyleşi öncesi programı arz eden proje organizasyon sorumlusu Muhammed Cesur, rehber kalemler derneği başkanı Muammer Kakça’ yı katılımcılara ilk emir oku kitap kafenin sekiz aylık sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerden bahsetmesi için kürsüye davet etti.

Daha sonra söz alan Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Alpaslan Kartal, sosyal medyada paylaşılan dini içerikli malumatların sıhhati ve güvenirliği hususunda gözetilmesi gereken kriterleri noktasında bilgilendirme yaptı. Soru cevaplı olarak da devam eden söyleşi programı gençlerde memnuniyet meydana getirdi.

Sosyal medyada paylaşılan dini içerikli bilgilerin ve hadislerin güvenirliği söyleşi ve programı sonrası gençlere çay kahve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Katılımcıların memnuniyetlerini ölçen anketler sonrası ilk emir oku kitap kafe da yapılan söyleşiye katılan Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Alpaslan Kartal ve katılımcılara proje koordinatörü Hüsnü ÇELİK ve Proje Koordinatör Yardımcısı Müjdat ÇİFTÇİ tarafından teşekkür edildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.