KARS Haber Girişi : 21 Mayıs 2020 22:30

Taner Toraman’ın Ramazan bayramı Mesajı

Taner Toraman’ın Ramazan bayramı Mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Taner Toraman’ın Ramazan bayramı Mesajı

Taner Toraman’ın Ramazan bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Taner Toraman, mübarek ramazan bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Değerli Hemşehirlilerim ve Sevgili Gençler;

Hepimizin bildiği gibi tüm dünyayı, ülkemizi ve ilimizi de doğrudan etkileyen,  yaşadığımız ağır bir travma süreci içerisinde 11 ayın sultanı olan Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Ramazan bayramı, sevginin yoğun yaşandığı, umut ve coşkunun doruğa çıktığı, birlik, dayanışma, kardeşlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerin başında gelir.

Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bu günlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm yaşamımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoş görüyle yaklaşmalıyız. Bayramların, anlam ve önemini anımsattığı barış, kardeşlik, sevgi, hoşgörü, dayanışma ve yardımlaşma gibi değerleri yaşam biçimi olarak benimsenmeli, ayrımcılığın ve şiddetin yaşanmadığı; insanlığın geleceğini tehdit eden soruların çözüldüğü ve barış duygularının egemen olduğu bir anlayış birliği içerisinde çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle 4 gün sokağa çıkmama kararına uyarak, yetkilerimizin aldığı tedbirlerle her şeyin sağlığımız için yapıldığını bilerek, Ramazan ayını huzurla, güvenle geçirmemizi sağlayan başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Cumhuriyetimizin ayakta kalmasını sağlayan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi sevgi, saygı ve şükranla anıyor, islam aleminin, ülkemizin, Kars'ta yaşayan tüm hemşehirlilerimin bayramını kutluyorum

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.