Tolgahan Reis’in yeni yıl mesajı

Tolgahan Reis’in yeni yıl mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Reis mesajında, 2020 yılının başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya barış ve mutluluk getirmesini diledi.

Tolgahan Reis,"Sevinciyle, hüznüyle, acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Yeni yılda daha müreffeh bir Türkiye, ekonomisiyle daha güçlü, dünya lideri Başkanıyla geleceği daha parlak bir Türkiye diliyoruz. ALLAH’ın izniyle bu başarıları hep birlikte yakalayacağız.” dedi.

2020 yılının öncelikle toplumsal huzur ve barışın bozulmadığı, parlak bir yıl olmasını umut ettiğini kaydeden Tolgahan Reis, "Çocuklarımız ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Daha güzel yarınlara ulaşmak için el birliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanakları ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır.” dedi.

Tolgahan Reis daha sonra şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü, devlet ve millet birlikteliğini hiçbir güç bozamayacaktır. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar, yazılan senaryolar bizleri ayrıştırmak şöyle dursun; yüzyıllara dayanan birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi daha da kuvvetlendirmiştir.

Ulus olarak aydınlık yarınlara inanmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Barış, huzur ve refahtan asla vazgeçmeyeceğiz. 2020 yılı ilimiz adına da kardeşlik duygusunun pekiştiği, kentimize refaha, huzura ulaştıracak hizmetlerin üretildiği bir yıl olsun. 2020 yılının başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere, tüm vatandaşlarımıza, tüm insanlığa sağlık, huzur, esenlik ve barış getirmesini dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

  • 3 / 1 Tolgahan Reis’in yeni yıl mesajı 0

  • 3 / 2 Tolgahan Reis’in yeni yıl mesajı 1

  • 3 / 3 Tolgahan Reis’in yeni yıl mesajı 2

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.