GÜNCEL Haber Girişi : 19 Eylül 2019 21:41

Türkiye’nin İlkleri Sarıkamış’ta yapılıyor

Türkiye’nin İlkleri Sarıkamış’ta yapılıyor
Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Sarıkamış Kayak Merkezi’nde yapımı devam eden kapalı sist

Türkiye’nin İlkleri Sarıkamış’ta yapılıyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Sarıkamış Kayak Merkezi’nde yapımı devam eden kapalı sistem telesiyej hattı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar.

Vali Türker Öksüz, Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul’un da eşlik ettiği ziyarette Türkiye’nin ilklerinin Sarıkamış’a ve Kars’a hayırlı olması dileklerinde bulunuldu.

Arslan, “Sarıkamış kış turizmine değer katacak olan; Türkiye’nin kapasite (92 adet 6’şar kişilik) ve hız (6m/sn) olarak en iyi, kapalı sistem telesiyej hattı çalışmalarını yerinde inceledik. Gençlik ve Spor Bakanımız ile Kültür ve Turizm Bakanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kılıç da, “Sarıkamış'a yakışır, Türkiye’nin en hızlı, en modern ve saatteki taşıma kapasitesi en yüksek telesiyejini bitirmek üzereyiz. Bu kış Sarıkamış bir başka olacak.” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.