TÜRKİYE Haber Girişi : 16 Şubat 2020 22:19

Tuzluca Belediye Başkanı Fuardan Fuara Koşuyor

Tuzluca Belediye Başkanı Fuardan Fuara Koşuyor
KAFKAS HABER AJANSI / K.Ali ERGÜL Tuzluca Belediye Başkanı Fuardan Fuara Koşuyor
Tuzluca Belediye Başkanı Fuardan Fuara Koşuyor

Tuzluca Belediye Başkanı Fuardan Fuara Koşuyor

KAFKAS HABER AJANSI / K.Ali ERGÜL

Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan Bursa Kars Ardahan Iğdır Yöresel Günler Fuarında hemşerilerini yalnız bırakmadı.

Bursa’da düzenlenen Kars Ardahan Iğdır Yöresel Günler fuarında Tuzluca standı açıldı.Tuzluca yöresine ait lepe,bal,reçel,sirke,kaya tuzu ürünleri sergilendi.Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan ve TÇK(Tuzluca Çalışkan Kadınlar)grubuyla birlikte stantta yer aldılar.

Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan;”Bizler Belediye Kurumu ve TÇK grubu ile Ankara,İstanbul ve Bursa’da düzenlenen 4. Yöresel ürünler fuarına katıldık.Amacımız yöremizin doğal ürünlerini tanıtmak,iş adamlarıyla tanışmak ve iş adamlarımızın bölgeye yatırım yapmalarını sağlamaktır.Ürünlerimiz tamamiyle doğal ve insan sağlığına uygundur.Bursa’da bizleri karşılayan Iğdır Dernek Başkanı Oğuz Yıldırım beye ,KAI Federasyonu başkanına Kars Ardahan Dernek Başkanlarına, Kars Ardahan ve Iğdırlı hemşerilerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

(BA-BA-S) BURSA (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / K.Ali ERGÜL

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.