Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak, Kurban Bayramınızı Tebrik Eder

Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak, Kurban Bayramınızı Tebrik Eder

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak Sahibi Kars'ın tanınmış köklü esnaflarından Fevzi Eminoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle tebrik mesajı yayınladı.

Kurban Bayramı kesilen ve dağıtılan kurbanlarla komşuluk ilişkilerinin geliştiği, fakir ve kimsesizlerin gözetildiği, bayramlaşma ve kutlamalarla birlik beraberliğin güçlendiği, ziyaretlerle hasta ve yaşlıların gönüllerinin alındığı bir zaman dilimi olması sebebiyle yüce rabbimizin bize bahşettiği en özel günlerimizden biridir. Sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı, yoksulların gözetildiği, komşuların ve akrabanın unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğin gelişmesine ve toplumsal bağların güçlenmesine önemli katkı sağlamaktadır. Bayramın kazandıracağı manevî anlayışla, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmakla birilikte, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemi daha derinden anlaşılır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyor. Cenabı Allah’tan sağlık, sıhhat, afiyet ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

  • 4 / 1 Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak, Kurban Bayramınızı Tebrik Eder 0

  • 4 / 2 Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak, Kurban Bayramınızı Tebrik Eder 1

  • 4 / 3 Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak, Kurban Bayramınızı Tebrik Eder 2

  • 4 / 4 Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak, Kurban Bayramınızı Tebrik Eder 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.