EĞİTİM Düzenleme Tarihi : 05 Ekim 2020 21:05 Haber Girişi : 05 Ekim 2020 21:05

Yasin Aşkın Yıldırım’dan öğrencilere bir destek daha

Yasin Aşkın Yıldırım’dan öğrencilere bir destek daha
Yasin Aşkın Yıldırım’dan öğrencilere bir destek daha KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Yasin Aşkın Yıldırım’dan öğrencilere bir destek daha

Yasin Aşkın Yıldırım’dan öğrencilere bir destek daha

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türkiye Yardım Severler Derneği (TYSD) İl Başkanı iş insanı Yasin Aşkın Yıldırım, ilköğretimin başlaması münasebetiyle uzaktan eğitimde zorluk çeken öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmek üzere 10 adet Tablet bilgisayar veya TV desteğinde bulunacağını söyledi.

Yıldırım, “Bu amaç doğrultusunda şahsıma gelen yoğun talepler üzerine bağış yaparak yavrularımızın eğitimden mahrum kalmamaları için tablet bilgisayarı olmayan öğrencilerimize tablet bilgisayar temin etmek. Başta İl Milletvekillerimiz olmak üzere parti İl başkanlarımızı Karslı hayırsever iş insanlarımızı katkı ve destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“2020-2021 Eğitim ve öğretim yılı münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yılda ülkenin geleceği öğrencilerimizin her konuda yanlarında olduğumu dayanışma ve yardımlaşma desteklerimizi eğitimlerini sürdürebilmeleri için yapmış olduğumuz üniversite öğrencilerine burs destekleri 10 Ekim 2020 tarihinde başlayıp 30 Ekim 2020’de sona erecektir.

Sevgili öğrenciler, salgının sekteye uğrattığı alanların başında gelen üniversitelerin büyük bölümü güz döneminde uzaktan eğitim modeli uygulanacak. Salgını RABBİM'in izniyle en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum. Sizler her nedenle olursa olsun eğitiminize devam edeceksiniz. Sizlere uzaktan eğitim modeli imkânını tanıyan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülkenin geleceği eğitimin, öğretim ilmin teknolojinin, gelişmesiyle mümkün olacağını öğrencilerimize vereceğimiz desteklerle  güçleneceğini unutmamalıyız.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Merve 14 Ekim 2020 21:41

    Kars'da okuyup pandemi sebebiyle il dışında olan öğrenciler nasil başvuru yapabilirler ?