KARS Haber Girişi : 08 Mayıs 2021 23:18

Yasin Aşkın Yıldırım’ın Kadir Gecesi Mesajı

Yasin Aşkın Yıldırım’ın Kadir Gecesi Mesajı
Yasin Aşkın Yıldırım’ın Kadir Gecesi Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yasin Aşkın Yıldırım’ın Kadir Gecesi Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kars İl Başkanı İşinsanı Yasin Aşkın Yıldırım, tüm Kars halkının ve islam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahi af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, "Bin aydan daha hayırlı" olan Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmamızın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Gelişiyle birlikte gönül dünyamızı aydınlatan, iç âlemimizi zenginleştiren Kadir Gecesi, kâinatın anlamını getiren en kutsal gecedir. Kadir Gecesi, insanlığın rehberi olan Kuran’ın indirildiği gecedir. Bu gece Kuran’ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir.

Mükâfatların sınırsız olarak verildiği bu gecede, kalplerimizin, duygu ve davranışlarımızın her türlü kötülükten arınması, iyi ve güzel davranışlarımızın çoğalıp, kötü davranışlarımızın azalması, aramızdaki sevgi ve bağışlamanın hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânı olarak değerlendirilmelidir.

Bolluk ve bereket pınarlarının coşkulu bir şekilde aktığı, manevi hazzın milletimizi sarıp sarmaladığı, aynı zamanda yardımlaşmanın ve dayanışmanın eşsiz lezzetine varıldığı bir Mübarek Ramazan ayını daha ibadetlerle geçirmenin huzurunu yaşıyoruz.

Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız.

Manevi lütuf ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu müstesna ve muazzez Gece’nin, yolumuzu ve ruhumuzu hidayet ışığıyla buluşturması en büyük dileğimdir.

Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayının içinde dualarla karşıladığımız Kadir Gecesi hepimiz açısından vazgeçilmez önem ve değerdedir.

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim bu kutlu Gece’de inmeye başlamış ve yeryüzü böylelikle ilahi nimet ve nura kavuşmuştur.

Bu itibarla umutsuzluğa, bezginliğe ve karamsarlığa tüm kapılar sürgülü ve tüm gönüller kapalıdır.

Barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine Cenabı Allah ( cc ) bütün günahlarımızı affetsin, çıktığımız bu yolu başarı ile tamamlamayı nasip etsin.

Bu düşüncelerle aziz milletimizin ve Türk-İslam âleminin ve değerli Karslı hemşerilerimizin mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle kutluyor, aşkla kaldırılan ellerin ve adanmışlıkla çarpan kalplerin eşliğinde yapılan duaların kabul görmesini içtenlikle niyaz ediyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hesap günü geliyor 09 Mayıs 2021 17:37

    iş adamı osman nuri bakırcı dediginiz dolandırıcı sahtekarın biri Ama hesap günü yaklaşıyor