KARS Düzenleme Tarihi : 11 Eylül 2020 20:40 Haber Girişi : 11 Eylül 2020 20:41

Yavuz Özçağan’dan Sigorta Haftası mesajı

Yavuz Özçağan’dan Sigorta Haftası mesajı
Yavuz Özçağan’dan Sigorta Haftası mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yavuz Özçağan’dan Sigorta Haftası mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetin Kurulu Üyesi ve aynı zamanda TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclis Başkanı Yavuz Özçağan, Her yıl, Mayıs ayının son pazartesi ile başlayan ancak bu yıl pandemi dolayısıyla 7 ile 11 Eylül tarihleri arasına ertelenen Sigorta Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında Özçağan;

Toplumumuzda Sigorta bilincinin artırılması, Sigorta sektörünün geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Günümüz ekonomik ve sosyal hayatında çok önemli bir yere sahip olan sigortacılık sektörü; ülke ekonomisine sağladığı katkıların yanında; ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin belirlenmesinde de önemli bir gösterge olarak kabul edilmektedir.”

Bu bağlamda Odamız çatısı altında örgütlenen acenteler, ilimizdeki sigorta sektörünün sağlıklı bir şekilde gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır. Sigortanın tabana yayılması ve böylelikle ilimizdeki sigortalılık oranının artmasında sigorta acentelerinin büyük payı vardır. Sigortacılık mesleği mensuplarının geleceğe daha güvenle bakabilmeleri ve sektöre daha fazla katkı yapmalarını sağlamak için Kars Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü desteği veriyoruz.

“Sigortacılık bilincinin ve sektöre duyulan güvenin artırılmasını hedefleyen Sigorta Haftası’nın, sigortacılık faaliyetinde bulunan üyelerimize; sektördeki tüm çalışanlara ve toplumumuza hayırlı olmasını temenni eder;

Mensubu olduğum Kars Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB Sigortacılık Sektör Meclisi adına sektörde faaliyet gösteren tüm üyelerimize saygılar sunarım.

Yavuz ÖZÇAĞAN

TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclis Başkanı

KATSO Yönetim Kurulu Üyesi

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.