GÜNCEL Haber Girişi : 15 Ağustos 2018 20:43

Yeşilyurt ailesinin mutlu günü

Yeşilyurt ailesinin mutlu günü
Türk Diş Hekimleri Birliği Kars İl Temsilcisi Diş Hekimi Dursun Yeşilyurt, 9 yaşındaki oğlu Çağan için dillere destan bir düğün töreni düzenledi.

Yeşilyurt ailesinin mutlu günü

KAFKAS HABER AJANSI

Türk Diş Hekimleri Birliği Kars İl Temsilcisi Diş Hekimi Dursun Yeşilyurt, 9 yaşındaki oğlu Çağan için dillere destan bir düğün töreni düzenledi.

Kars’ta alanıyla ilgili getirdiği yenilikler, işine titizliği özeni, hastalarını teknolojik imkanlarla buluşturmasıyla tanınan Diş Hekimi Dursun Yeşilyurt, sosyal ve kültürel yaşamı, doğa tutkunluğu ve katıldığı etkinliklerle de fark yaratıyor. Bugüne kadar aldığı üstün başarı belgeleriyle mekanına katile getiren Yeşilyurt, oğlu Çağan için de muhteşem bir düğün organizasyonu hazırladı. İstanbul’dan getirttiği özel sanatçılarla farklı bir konsept sunan Yeşilyurt, düğüne davet ettiği eş ve dostlarıyla unutulmaz anlar yaşadı. Seçkin davetli topluluğuna unutulmaz anlar yaşatan Yeşilyurt, mutluluklarına ortak olan tüm katılımcılara teşekkür etti.

İstanbul’dan gelen sanatçılar Suat Erdem ve İclal Funda Erdem çiftinin renkli müzik anlayışı ve ortama kattıkları hareketli anlar dikkatlerden kaçmadı. Suat Erdem’in sandalye üzerinde yaptığı sov işe büyük alkış aldı.

Dursun Yeşilyurt, eşi Canan Hanım ile birlikte tüm katılımcıları masalarında ziyaret ederek tokalaşıp teşekkür ettiler. Yeşilyurt çiftinin oğulları Çağan ile birlikte yaptıkları dans gösterisi de sünnet düğününe ayrı bir hava kattı.

Kirve Zafer Koçak da eşi Nuran hanımla birlikte tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Bizlerde Kafkas haber Ajansı ailesi olarak Yeşilyurt çiftine hayatları boyunca mutlu günler yaşamasını ve oğulları Çağan’a da gençliğe doğu attığı bu ilk adımın yaşamı boyunca hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.