Başkan Nevzat Yıldız’a Hayırsever Ziyareti

Başkan Nevzat Yıldız’a Hayırsever Ziyareti KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Başkan Nevzat Yıldız’a Hayırsever Ziyareti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Hayırsever Dr. Mustafa Yalçın Belediye Başkanını Yıldız'ı Ziyaret Etti

Kars Kağızman ilçesine 1 Derslikli Anaokulu, 13 derslikli ilkokul ve ardından alt katı kuran kursu olmak üzere çift minareli camii kazandıran Kağızman sevdalısı hayırsever Diş Doktoru Dr. Mustafa Yalçın, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Dr. Mustafa Yalçın her yıl  doğup büyüdüğü memleketi Kağızman'ı ziyaret ederek, maddi ve manevi yardımlarını sürdürmeyi devam ediyor.

Kağızman belediyesi ziyaretinde Başkan Nevzat Yıldız tarafından karşılanan Dr. Muıstafa Yalçın, Kağızman’ın dünü bugünü ve yarını hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Dr. Mustafa Yalçın'ın ziyadesiyle memnun olduklarını belirterek, dışardaki Kağızmanlı İş adamlarının Kağızman’a yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Dr. Mustafa Yalçın da misafirperverliğinden dolayı Başkan Nevzat Yıldız’a teşekkür ederek, imkanlarını memleket insanlarıyla paylaşmanın sevincini yaşadığını vurguladı. Yalçın, “Benim için en büyük hizmet, insana yapılan hizmettir. Rabbim bana bu hizmeti nasip etti. İmkanı olan bütün iş insanlarımıza, benim yaşadığım mutluluğu yaşamalarını diliyorum” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK


24.08.2021 11:10:29