İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım, Sarıkamış’ta muhtarlarla buluştu

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım, Sarıkamış’ta muhtarlarla buluştu KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım, Sarıkamış’ta muhtarlarla buluştu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Kalkınma Vakfı yönetim kurul üyesi İş insanı Yasin Aşkın Yıldırım, Alisofu köyü muhtarının daveti üzerine Sarıkamış’ta muhtarlarla bir araya geldi.

"Kapımız her zaman size açık” diyerek muhtarlara seslenen Yıldırım , “Sizler, bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızsınız. Birlikte vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak adına imkanlarım dahilinde sizlerle birlikteyim. Yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla el ele vererek halkın hizmetine hazır hale getirilmesi gereken Taziye Evlerinin ihtiyaçlarının karşılanması taziye evlerine çocuk kütüphanelerinin yapılması, Sarıkamış ve çevre köylerde okumakta zorlanan Üniversite öğrencilerimizin tespiti  ve yapacağımız burs destekleri hakkında neler yapabileceğimizi konuştuk.” dedi.

Yeni mahalle, İnönü mahallesi, İstasyon mahallesi , Şehitler mahallesi, İstiklal mahallesi, K. Karabekir mahallesi , Cumhuriyet mahallesi, Erenler mahallesi muhtarlarından istek ve talepleri dinleyen Yıldırım, muhtarların önerilerini tek tek not etti. Mahalle Muhtarları Yasin Aşkın Yıldırım’a “Sarıkamış’a gelip bizleri dinlediğiniz  için Sarıkamış halkı adına teşekkür ederiz” dediler.

Yıldırım da “Muhtarlarımız, temsilcileri oldukları köy ve mahallelerde devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Muhtarlarımıza elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 


17.06.2021 00:35:10