KARS Haber Girişi : 02 Ocak 2020 15:36

105. Yılında Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı

105. Yılında Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK 105. Yılında Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı
105. Yılında Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı

105. Yılında Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı Kars Valiliği, Sarıkamış Kaymakamlığı ve Sarıkamış Belediyesince gerçekleştirilecek "105. Yılında Sarıkamış Şehitlerini Anma Program"ı, 3 Ocak'ta Sarıkamış Kayak Merkezi'nde şehit ve gazi aileleri onuruna yemek verilmesiyle başlayacak.

Aynı gün Sarıkamış Kazım Karabekir Paşa Camisi'nde mevlit programı düzenlendikten sonra Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'ndan Yukarı Sarıkamış Şehitliği'ne meşaleli yürüyüş düzenlenecek.

Sarıkamış Kayak Merkezi bölgesinde 4 Ocak'ta heykeller sergisinin açılışı yapıldıktan sonra akşam saatlerinde meşaleli kayak ve lazer gösterileri sunulacak.

Etkinliğin son gününde Kızılçubuk Zirvesi'nden başlayacak yürüyüş, 4 kilometrelik yolun ardından Ay Yıldızlı Tören Alanı'nda son bulacak. Burada çelenk sunumu ve protokol konuşmaları yapılacak.

Anma programı, SOLOTÜRK ve Çelik Kanatlar Helikopter Akrobasi ekibi gösterisi ile sona erecek.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.