SİYASET Haber Girişi : 08 Nisan 2023 02:13

27. dönemin son toplantısı

27. dönemin son toplantısı
27. dönemin son toplantısı KAFKAS HABER AJANSI

27. dönemin son toplantısı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Milletvekili / Ak Parti 6. Dönem MKYK üyesi / 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Tarım ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti hükümetiyle hizmetler ettikleri 27. dönemin son toplantısına katıldılar.

Arslan, “Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Yasama Dönemi Genel Kurul çalışmalarını RTÜK üye seçimi ile tamamladık. Bu dönemde uyum ve gayretle Kars’ımıza ve ülkemize hizmet ettiğimiz Komisyon Başkanı, Milletvekili arkadaşım Sn. Prof. Dr. Yunus Kilic hocamıza teşekkür ediyorum.” mesajını paylaştı.

Kılıç da yayınladığı mesajında, “Her başlangıcın bir bitişi olduğunu bilmek, kul'un erdemdir. AK Parti hükümetiyle güzel hizmetler ettiğimiz 27. Dönemin son toplantısıydı. Tecrübelerinden her zaman istifade ettiğim, abilik makamına tam uyan, hizmet insanı Sayın Ahmet Arslan Bakanımla çok güzel hizmetlere vesile olduk.” ifadelerine yer verdi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.