GÜNCEL Haber Girişi : 30 Mayıs 2018 17:51

27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü

27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü
Prof. Dr. Ali Osman Engin’in, “27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü” yazısı:

27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü

KAFKAS HABER AJANSI

Prof. Dr. Ali Osman Engin’in, “27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü” yazısı:

Vatan toprağının kara bağrında Türk-İslâm değerler sisteminin çelikten iradesine sahip, civanmertlik ve fedakârlık ruhunu hücrelerine; iman, ahlâk, şeref, onur, haysiyet, ar, namus, vicdan, vatan, millet ve devlet kodlarıyla işleyen tüm şehitlerimizle beraber, unutulmaması adına Ülkücü Şehitlerimizi de minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Rabbim İnşallah mekânlarını Cennet eylesin. Adı, sanı, arkası, önü, yanı ve yöresi ne olursa olsun; şehadet şerbetini içme mega şerefine nail olan bu canını cananına tercih eden değerler abidelerine geçmişte dil uzatma adiliğini, hadsizliğini, şerefsizliğini, ihanetini, kinini gösterme cüretini ortaya koyanların, bugün vatana ve büyük Türk-İslâm Milletine ihanet eder duruma geldiklerini ve bundan dolayı yargı önünde olduklarını görmek; tüm şehitlerimizle beraber Ülkücü Şehitlerimizin de ne büyük civanmertler olduklarını açıkça ortaya koyuyor. Bu dünyada ve öbür dünyada kişi mutlaka kendi sevdikleriyle, eylem ve söylemleriyle beraber olacaktır. Rabbim bizleri onlarla beraber kılar İnşallah. Şüphesiz ki Yüce Allah 15 Temmuzda vatana ihanet batağına saplanan küresel ve global ölçekte hainleri de kendilerine bu statüye bağlı rolleri biçen ve onları kuklacılık oynatanlarla beraber kılacaktır.

Şehitlerimiz, terk etmedikleri, ödün vermedikleri, gergef gergef ruhlarının derinliklerine işledikleri iman, şeref ve namuslarıyla beraber Allah’ın kulu olarak başka kullukları reddetmekle Rableriyle beraberler. Hatta bu fani dünyada da aynı şekilde onları unutmayan sevenleriyle beraberdirler. Ancak onlarla beraber olma erdemini gösteremeyenlerin, kimlerle beraber olduklarına iyi bakmak gerekiyor. Esasında bu durum onlar tarafından ödenen bir bedel olmaktadır. Meselâ HDP’ li vekillerin yurtdışında din, iman, vatan ve millet ve ahlâk düşmanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.