KARS Haber Girişi : 13 Mayıs 2021 00:20

Adnan Atila’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Adnan Atila’nın Ramazan Bayramı Mesajı
Adnan Atila’nın Ramazan Bayramı Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Adnan Atila’nın Ramazan Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dekor Mobilya’dan Adnan Atila’nın Ramazan Bayramı Mesajı:

Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına katkı veren müstesna günlerdir.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle tüm Türkiye olduğu gibi ilimizde de geçen yıllardan farklı yine bir Ramazan Ayı yaşandı. Geleneksel Ramazan Mahalle iftar sofralarımızda buluşamasak da, yan yana olamasak da, Ramazan Ayı’nın maneviyatını doyasıya yaşadık.

Ülkemizi ve dünyayı saran salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte geride bıraktığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, islam alemine, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle Ramazan Bayramınızı yürekten kutlarım.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.