GEZİ MEKAN Haber Girişi : 03 Mayıs 2018 20:59

Afrika'da 3 altın elma, 3 ayrı rota

Afrika'da 3 altın elma, 3 ayrı rota
Kara kıtaya yolculuklarımız başlıyor. Her birinin karakteri birbirinden farklı üç gezimiz var. Birincisi Namibia Botswana Zimbabwe. Afrika'nın güneyinde adım adım bir yolculuk

Afrika'da 3 altın elma, 3 ayrı rota

KAFKAS HABER AJANSI

Kara kıtaya yolculuklarımız başlıyor. Her birinin karakteri birbirinden farklı üç gezimiz var. Birincisi Namibia Botswana Zimbabwe. Afrika'nın güneyinde adım adım bir yolculuk. Çöllerde güneşi batırarak başlıyoruz. Binlerce yıllık kaya resimlerini görerek, çölü bitirip, savanlara ulaşıyoruz. Beş nadir büyük hayvanı görmenin heyecanıyla yol alıyoruz. Nehirler boyu kıtayı enine geçerek Botswana'ya ulaşıyoruz. Son nokta ise Viktorya Şelale'leri.

İkinci gezimiz biraz tarihsel bir yolculuk. Etiyopya'da yüzlerce yıllık Meskel Festivali'ne gidiyoruz.

Son olarak da Madagaskar... Evrimleşmemiş yüzlerce hayvanın olduğu, belki de dünyada tek ülke. Sadece hayvan degil muhteşem coğrafyası balıkçı köyleriyle Morondova. Boydan boya aşacağımız yol boyunca yaşam alanları deniz ve okyanusda balina gozlemi gezimizn unutulmazları olacak.

Afrikaya 3 yolculuk. Hadi...

Nar Gezi Grup

Cep Reyhan: 535 2337087

Cep Aykut: 533 5541529

(BA-BA-S) MERKEZ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.