GÜNCEL Haber Girişi : 08 Aralık 2017 11:42

AGD basın açıklamasında yerini aldı

AGD basın açıklamasında yerini aldı
Kars Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şube Başkanı Sabahattin Gül, Milli Gençlik Vakfında yetişmiş ülkemize önemli alanlarda hizmet eden Atıf Özbey ve AGD üyeleri, Cuma namazı sonrası düzenlenen ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail’i kınama açıklamasında yerin

AGD basın açıklamasında yerini aldı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şube Başkanı Sabahattin Gül, Milli Gençlik Vakfında yetişmiş ülkemize önemli alanlarda hizmet eden Atıf Özbey ve AGD üyeleri, Cuma namazı sonrası düzenlenen ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail’i kınama açıklamasında yerini aldı.

“Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail’in kanlı ortaklığı ve işgal planları devam ediyor. “ diyen Gül, “Siyonizm’in yeni kuklası Trump, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacaklarına ve Amerikan Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacaklarına dair açıklamalarda bulunuyor. Kudüs’le ilgili böyle hadsiz ve hukuksuz bir tasarruf ABD’yi de İsrail’i de hiç ummadıkları bir neticeyle karşı karşıya bırakacaktır.ABD, Afganistan’dan Irak’a, Suriye’den Libya’ya İslam coğrafyasını kana boyayan seri bir katildir. Aynı ABD’nin Siyonist İşgalin ilk günlerinden beri terör şebekesi İsrail’i kanatları altına aldığını herkes görüyor. Elindeki kirli propaganda gücü ile İslam’ı ve Müslümanları terörle özdeşleştirmeye çalışan ABD’nin gerçekte kendisi tüm dünyadaki terör olaylarının müsebbibidir.” diye konuştu.

Bir yerde masum sivillerin hedef alındığı saldırılar varsa, tetiği çeken hangi örgüt olursa olsun, arkasındaki azmettiricilerin ABD ve İsrail olduğunu vurgulayan Gül, “Biz her zaman söyledik ve söylemeye devam edeceğiz:

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.